"Modular Solutions heeft onze wensen goed begrepen en een uitstekend resultaat neergezet."

- Peter Eggebeen | Van der Bijl

case study • Modular Solutions
case study • Modular Solutions

Het deskundige administratiekantoor in Ridderkerk

In 1983 startte de heer A. van der Bijl als zelfstandig ondernemer. Hij is de vader van Jacco van der Bijl, een van de huidige eigenaren. In 1985 vestigde het belastingadviesbureau en administratiekantoor zich in Ridderkerk op bedrijventerrein Donkersloot Noord, waar het tot op de dag van vandaag te vinden is. Inmiddels werken we met 13 personen. Sinds 2000 vormen Jacco van der Bijl en Peter Eggebeen samen de leiding van het kantoor.

"We krijgen vaak te horen dat onze website ouderwets is, wat vinden jullie?"

In het verleden had Van der Bijl een website gemaakt. Deze was nu simpel en verouderd.

De site was toe aan een herontwerp, evenals een revisie van hun processen. De oude website was gebouwd op een zeer beperkte omgeving, die moeilijk te beheren was. Het integreerde ook niet met achtergrondsoftware die Van der Bijl gebruikte, wat betekende dat elke keer dat ze nieuwe informatie moesten toevoegen of iets moesten veranderen op hun website, iemand van hun team dit handmatig in het systeem moest invoeren. Dit kon elke maand uren werk kosten!

Om deze problemen aan te pakken heeft Modular Solutions samen met Van der Bijl de website opnieuw ontworpen, zodat deze gebruiksvriendelijker en moderner werd. Ze integreerden de website ook met achtergrondsoftware die maandelijks uren aan gegevensinvoer zou besparen.

Voor

na

case study • Modular Solutionscase study • Modular Solutions