Marketing

Onze partners in marketing

Sendinblue

Modular Solutions biedt email nieuwsbrieven aan via Sendinblue, een krachtig e-mailmarketingplatform

Gerichte Marketing

Door gerichte e-mails te verzenden, kunnen bedrijven hun betrokkenheid bij hun doelgroep vergroten en de kans op conversies en klantloyaliteit verhogen.

Inzicht in marketing

Met Sendinblue kunnen onze klanten eenvoudig contactlijsten beheren, aangepaste sjablonen maken en de prestaties van hun e-mailcampagnes bijhouden met gedetailleerde statistieken en rapporten.

• Modular Solutions
Logistiek

Zorg dat jouw zending soepel loopt

Select Courier

Select Courier is een logistieke oplossing aangeboden door Modular Solutions. Een platform waarmee bedrijven een breed scala aan transportopties kunnen vergelijken en kiezen voor de meest geschikte koerier voor hun zendingen.

Perfect voor MKB

Door gebruik te maken van SelectCourier kunnen bedrijven tijd en geld besparen bij het verzenden van hun pakketten en kunnen ze de prestaties van hun koeriers gemakkelijk volgen en beheren.

Overzicht

Met SelectCourier kunnen bedrijven eenvoudig en efficiënt transport- en verzendopdrachten beheren en hun zendingen volgen vanaf het moment van verzending tot de uiteindelijke levering bij de klant.

Domein

gegarandeerde uptime van 99,99%

MetaRegistrar

Modular Solutions biedt hostingoplossingen aan via Metaregistrar. Metaregistrar is een toonaangevende hostingprovider die betrouwbare en veilige hostingdiensten biedt

Betrouwbaar

Door gebruik te maken van MetaRegistrar, kunnen klanten genieten van betrouwbare en veilige hosting services, en kunnen ze erop vertrouwen dat hun online aanwezigheid goed wordt ondersteund.

Ruime keuzes

MetaRegistrar biedt ook een breed scala aan domeinextensies en TLD's, waardoor klanten de flexibiliteit hebben om de juiste domeinnaam te kiezen die past bij hun bedrijf en merk.

Let's Start

Bedrijven hebben een partner nodig

Die hen kan helpen met alles van het ontwikkelen van hun online aanwezigheid tot het beheren van hun Adwords-campagnes. Daarom hebben we het onze missie gemaakt om bedrijven te voorzien van de tools die ze nodig hebben om te slagen.